top of page

Uw aannemer voor renovatie- en verbouwingswerken in Aalst, Zottegem, Burst, Herzele, Haaltert en elders in Oost-Vlaanderen: Rimbaut Bouw BV

icoon huis

Verbouwing of renovatie in regio Aalst, Zottegem, Burst, Herzele, Haaltert en elders in Oost-Vlaanderen

Of het nu om een grote of kleine verbouwing of renovatie gaat, leg het in handen van een vakman. Rimbaut Bouw BV is al jaren thuis in de meest uiteenlopende renovatie- en verbouwingsprojecten in Aalst, Zottegem, Erpe-Mere, Herzele, Haaltert en elders in Oost-Vlaanderen en dit steeds aan betaalbare prijzen!

Uw verbouwing of renovatie door Rimbaut Bouw BV

Een nieuw bijgebouw bouwen

Een bestaande woning verbouwen

Een muur of gevel uitbreken

Interne aanpassingen

Een gedeelte bijbouwen

Een binnendeuropening verplaatsen

Grotere ingrepen

Zo gaat Rimbaut Bouw BV aan de slag…

Uw renovatie of verbouwing begint met een goed gesprek. Nergens beter dan bij u thuis natuurlijk, waar er moet gerenoveerd worden. Zo kan Rimbaut Bouw BV goed inschatten wat er precies moet gebeuren en voor een oplossing op maat zorgen. In mensentaal wordt u perfect geïnformeerd over de verdere aanpak. Als u zich kunt vinden in de offerte staat het team op het afgesproken tijdstip aan uw deur. De zelfwerkende zaakvoerder is trouwens steeds aanwezig op de werf: zo heeft hij een perfect zicht op uw renovatie- of verbouwingswerken en zorgt hij samen met zijn competent team in een ongedwongen sfeer voor een sterk staaltje vakmanschap!

Renovatiewerken of verbouwingswerken in Aalst, Zottegem, Burst, Herzele, Haaltert of verder in Oost-Vlaanderen? Vraag meteen een gratis offerte aan!

bottom of page